Brillen

Onze brillen collectie

Ontdek onze zorgvuldig samengestelde brillencollectie. Van design tot retro, van tijdloos tot speels; we hebben voor elke stijl en gelegenheid een passend montuur. Bekijk de brillen in het overzicht, zet je favorieten op een lijstje door op het hartje bij de bril te klikken en laat jouw favorieten klaarleggen in de winkel. Wil je weten welke brillen bij jou passen maak dan een afspraak voor stijladvies: https://www.optiekbangma.nl/afspraak/

Brillen Merken

Wij hebben een gevarieerde collectie brillen van bijzondere merken. Kijk en klik lekker rond om sferen te proeven en monturen te beoordelen. In onze winkel helpen wij je graag met ons stijladvies om te zien welk montuur het beste bij jou past.

De nieuwste brillentrends

Bij elk nieuw seizoen dompelen we je weer helemaal onder in de nieuwste trends. Wel je weten wat wel kan en wat absoluut niet mag. bekijk dan onze pagina met brillentrends.

Zo zoeken we de perfecte bril voor jou

Met ons stijladvies verzeker je jezelf van een bril die helemaal op jou is afgestemd. We bepalen welke kleur het beste bij jouw past. We doen een gezichtsanalyse waarmee we de vorm bepalen van de bril. Vervolgens zoeken wij in onze collectie de bril die perfect bij jou past.

Advies en klaar-leg-service via Whatsapp

Stuur ons een foto van je gezicht via Whatsapp en beantwoord enkele korte vragen. Uit onze collectie zoeken wij dan de brillen eruit die het beste bij jouw passen. En deze leggen we voor je klaar in de winkel.

Maatwerkbril

Wil je een bril die helemaal past bij jou en uniek is, dan kun je bij ons een maatwerkbril laten maken. Samen met een van onze maatwerkspecialisten kun je kiezen uit materialen, diktes, hoekstukjes, de veren en uiteraard de kleur.

Maar wat de maatwerkbril zo bijzonder maakt is dat het helemaal afgestemd wordt op jou. Wij zorgen dat de veren lang genoeg zijn, dat de neusbrug perfect past, dat de lijn van het montuur de vorm van je wenkbrauwen volgt, dat je ogen goed in het midden van het glas zit en nog veel meer details.

Omdat de maatwerkbril helemaal op jou is afgestemd, kun je ook je naam in het montuur laten zetten. Een unieke bril dus!

Wil jij een maatwerkbril? Maak dan een afspraak met een van onze maatwerkspecialisten.