Kinderzonnebrillen

Onze kinderzonnebrillen collectie

Ontdek onze zorgvuldig samengestelde zonnebrillen collectie. Van design tot retro, van tijdloos tot speels; we hebben voor elke stijl en gelegenheid een passend montuur. Bekijk de brillen in het overzicht, zet je favorieten op een lijstje door op het hartje bij de bril te klikken en laat jouw favorieten klaarleggen in de winkel.

Kinderzonnebrillen merken

Wij hebben een gevarieerde collectie zonnebrillen van bijzondere merken. In onze winkel helpen wij je graag met ons stijladvies om te zien welk montuur het beste bij jou past.

Kinderzonnebrillen Trends

Om je te helpen een nieuwe zonnebril te vinden zetten we jaarlijks de trends voor je op een rij. Hou de website in de gaten voor een update.

Speciale kinderzonnebrillen

Bijna alle zonnebrillen die we verkopen hebben glazen op sterkte. Deze maken we speciaal op maat voor jou.

Polariserende kinderzonnebril

De polariserende zonnebril moet je eigenlijk ervaren en daarom hebben wij een kleine test in de winkel staan. Probeer het zelf en ervaar dat je met een polariserende zonnebril.

Zo zoeken we de perfecte kinderzonnebril voor jou

Met ons stijladvies verzeker je jezelf van een zonnebril die helemaal op jou is afgestemd. We bepalen welke kleur het beste bij jouw past. We doen een gezichtsanalyse waarmee we de vorm bepalen van de bril. Vervolgens zoeken wij in onze collectie de zonnebril die perfect bij jou past. Maak een afspraak en ontdek ons persoonlijk advies.