Daglenzen

Daglenzen

Daglenzen zijn uitermate geschikt voor wie een hekel aan gedoe heeft en elke dag een fris nieuw paar wil. Ervaar het zelf, maak een afspraak voor het aanmeten van lenzen.

Hoe werken daglenzen?

Je haalt ze elke dag fris uit de verpakking en na het dragen gooi je ze weg. Geen gedoe dus met schoonmaken of rommelen met lenzenbakjes en vloeistof. We hebben ze in verschillende materialen, met cilinder en ook met leesondersteuning (multifocaal). We helpen je graag om de juiste lens bij jouw oog te vinden.

Voor wie zijn daglenzen geschikt?

Daglenzen zijn bijna voor iedereen en elk oog geschikt. Ze zijn vooral geschikt wanneer je de meest gemakkelijke en hygiënische optie wilt. Ook wanneer je een cilinderafwijking hebt of een multifocale bril draagt, zijn ze geschikt. Gebruik ze elke dag, op vakantie of tijdens het sporten.

Voordelen van daglenzen

  • Geen gedoe; elke dag een fris nieuw paar
  • Zó comfortabel dat je vergeet dat je ze draagt
  • Gemakkelijk in gebruik, geen lenzenvloeistof nodig 
  • Op en top hygiënisch, elke dag een nieuwe schone lens 
  • Snel, je hoeft niets meer voorzichtig schoon te maken
  • Prettige optie voor mensen met gevoelige ogen
  • Alternatief voor bril tijdens sporten of vakantie

Ervaringen

‘Tijdens vakanties en het buitensporten zijn daglenzen voor mij een uitkomst‘

Sinds kort en op advies van Bangma, ben ik daglenzen met een leesmogelijkheid gaan proberen. Voor mij een absolute uitkomst. Ook al draag ik de lenzen niet regelmatig, ik doe ze in en ben binnen een paar minuten alweer gewend. Rob Rijsenbrij – Drachten

‘Wat ik het allerfijnste vind aan daglenzen is het gevoel van elke dag weer nieuwe, verse en schone lenzen.’

Frisse nieuwe lenzen kijken altijd fijner dan een maandlens die je al 2 weken in hebt. Deze worden na wat langer dragen toch minder scherp en begonnen bij mij aan het einde van de maand ook vaak wat te irriteren. Dat heb ik met daglenzen niet. Toen ik nog maandlenzen droeg vond ik het gevoel van nieuwe lenzen ook al zo fijn, daar keek ik toen elke maand naar uit. En nu met daglenzen heb ik dat gevoel dus elke dag. Manon – Drachten

Wil je weten welke daglenzen het beste bij jou passen?

Maak dan een afspraak bij één van onze contactlensspecialisten.

Zonder zorgen altijd de juiste lenzen, lenzenvloeistof en oogzorg met ons Lens Care Plan.

Het Lens Care Plan is een lensabonnement. Voor een vast bedrag per maand krijg je niet alleen je lenzen en vloeistof, maar ook elk half jaar een professionele oogcontrole. Zo heb je altijd voldoende lenzen op voorraad en krijg je de juiste zorg voor je ogen. Bekijk voordelen van het Lens Care Plan.