Zonnebrillen

Onze zonnebrillen collectie

Ontdek onze zorgvuldig samengestelde zonnebrillen collectie. Van design tot retro, van tijdloos tot speels; we hebben voor elke stijl en gelegenheid een passend montuur. Bekijk de brillen in het overzicht, zet je favorieten op een lijstje door op het hartje bij de bril te klikken en laat jouw favorieten klaarleggen in de winkel.

Zonnebrillen merken

Wij hebben een gevarieerde collectie zonnebrillen van bijzondere merken. In onze winkel helpen wij je graag met ons stijladvies om te zien welk montuur het beste bij jou past.

Zonnebrillen Trends

Om je te helpen een nieuwe zonnebril te vinden zetten we jaarlijks de trends voor je op een rij. Hou de website in de gaten voor een update.

Speciale zonnebrillen

Bijna alle zonnebrillen die we verkopen hebben glazen op sterkte. Deze maken we speciaal op maat voor jou.

Zonnebril op sterkte

Een zonnebril op sterkte geeft je veel voordelen. Zo biedt het je goed contrast en zicht als je autorijdt. Beschermt het je ogen bij het hardlopen of fietsen. Kun je de menukaart lezen wanneer je op een zonnig terrasje zit. Bovenal geeft het je de vrijheid om met je gewone bril af te kunnen wisselen, waarbij je altijd alles goed blijft zien.

Polariserende zonnebril

De polariserende zonnebril moet je eigenlijk ervaren en daarom hebben wij een kleine test in de winkel staan. Probeer het zelf en ervaar dat je met een polariserende zonnebril.

Sportzonnebril

Een sport zonnebril is er bijna voor elke buitensport. We hebben meer dan genoeg keus zodat jij lekker kunt gaan hardlopen, wielrennen, golfen, mountainbiken, zeilen, tennissen of wintersport kunt gaan. Welke buitensport je ook hebt, wij kunnen je een sport zonnebril aanbieden.

Zo zoeken we de perfecte zonnebril voor jou

Met ons stijladvies verzeker je jezelf van een zonnebril die helemaal op jou is afgestemd. We bepalen welke kleur het beste bij jouw past. We doen een gezichtsanalyse waarmee we de vorm bepalen van de bril. Vervolgens zoeken wij in onze collectie de zonnebril die perfect bij jou past.