Nieuw merk: Hickmann Eyewear

Hickman Eyewear brillen

De Hickmann Eyewear collectie drukt echte vrouwelijkheid en tijdloze elegantie uit. De Hickman brilmonturen zijn een combinatie van klassieke details en modern design. En vanaf dit seizoen vind je het ook bij ons in de winkel.

Voor wie zijn de brillen van Hickmann Eyewear?

De nieuwe collectie van Hickman Eyewear is voor de moderne onafhankelijke vrouw. De brillen zijn elegant, stijlvol en modern.

Wat voor brillen zitten er in de collectie?

In de nieuwe collectie vind je klassieke modellen met en een spannende twist van oneerbiedigheid. Hickmann maakt zowel brillen van kunststof als metaal en in uiteenlopende trendy en retro vormen zoals zeshoekig, ovaal, rond, achthoekig en cat eye. 

Wat maakt Hickmann Eyewear uniek?

De highlights van deze collectie zijn de nieuwe duo-fashion veren, die dit keer drie extra look-opties bieden. Het nieuwe scharnier in de vorm van een kleine driehoek met een klein kristalletje in het midden geeft het model een klassieke en verfijnde look.

Wat kosten de brillen van Hickmann Eyewear?

De brillen van Hickmann Eyewear kosten tussen de €180,- en €220,-. De zonnebrillen van kosten rond de €150,-.

Waarom hebben jullie het in de collectie opgenomen?

De belangrijkste reden is dat het een mooie toevoeging is op onze bestaande collectie  brillen van merken zoals onder andere Lindberg, Theo, Andy Wolf en Komono. Met de elegante brillen van Hickmann richten we ons op de modebewuste vrouw die een unieke stijl wil neerzetten met haar kleding en accessoires. Daarnaast is Ana Hickman tegenwoordig ook een echte ambassadeur van vrouwelijke kracht en ondernemerschap, die het merk haar sterke waarden verleent. Op dat niveau past het merk ook heel goed bij ons 😉

Bekijk hier de brillen en hier de zonnebrillen van Hickmann Eyewear.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *