Hoe werkt de favorietenlijst

David past bril bij klant
de beste kijkoplossing en mooiste (merk)monturen in drachten op omstreken

Bekijk de brillen in het overzicht, zet je favorieten op een lijstje door op het hartje bij de bril te klikken en laat jouw favorieten klaarleggen in de winkel. Maak vervolgens een afspraak, dan leggen wij de brillen voor je klaar in de winkel! Hieronder leggen we je het stap voor stap voor uit.

Stap 1: Klik op het hartje bij je favoriete brillen

Bij elke bril kun je in het overzicht of op de informatie pagina op het hartje klikken om je bril toe te voegen aan je favorietenlijst.

Stap 2: Verstuur de favorietenlijst

Klik vervolgens op het hartje rechtsboven in het scherm om je favorietenlijst te openen. Vul je naam en e-mailadres in en klik op verstuur om je favoriete brillen naar jezelf te mailen. Goed om te weten; we kunnen maximaal 5 brillen voor je klaarleggen. Nadat je op ‘verstuur’ hebt geklikt krijg je van ons een mailtje met daarin je favoriete brillen. Handig toch?

Stap 3: Maak een afspraak

Maak als laatste stap een afspraak voor een ‘montuur stijladvies‘ om de brillen te komen passen. Dan zorgen wij dat de brillen voor je klaarliggen in de winkel. We kunnen maximaal 5 brillen voor je klaarleggen.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Nieuws